"La clinica VenArt Cluj Napoca, am întâlnit două persoane deosebite: Dl. Dr. Iuliu Vlad Catană și Dna. Dr. Raluca Seiche, care pe lângă profesionalismul lor au dat dovadă de multă înțelegere și empatie față de fiul meu, care a fost un caz mai special. Mulțumesc întregii echipe!"

Bîrle Cristian

"Nepotul nostru are un an de când a fost operat de către domnul doctor Catană. Operația este o mare reușită și vă felicit pentru modul cum arată această clinică, pentru condițiile oferite și serviciile ce le acordați pacienților. Nepotul nostru a venit din Dublin pentru a fi operat și acum se simte foarte foarte bine."

Elena Prisecaru

"Am ajuns la cabinetul dânsului unde am fost primită imediat, am fost surprinsă de empatia pe care o manifestă față de pacient. Explică foarte clar, pe înțeles, cu amănunte terapia pe care o are de urmat pacientul. Recomand cu încredere. Este un privilegiu că putem beneficia de serviciile dumnealui!"

Liliana Guran

"Un adevărat medic, atent la nevoile pacientului, te ascultă cu răbdare și atenție, explicațiile sunt clare și știi exact la ce să te aștepți. Preocupare reală pentru pacient, nu doar de fațadă și respect reciproc. Îl recomand atât pentru profesionalismul său, cât și pentru latura umană. Vă mulțumesc din suflet!"

Andreea Hamorszki